28. 11. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Zvěřina na šťávu z granátového jablka
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na zvěřinu na šťávu z granátového jablka! Tato chutná a zdravá kombinace divočiny s exotickým ovocem vám jistě zvedne náladu. Podívejte se na náš krok za krokem průvodce a ochutnejte nezapomenutelnou chuť tohoto pokrmu. S radostí vám posloužíme inspirací pro vaření.

Suroviny

  • 600g zvěřiny (např. jelení, divočák)
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 200ml vývaru
  • 100ml granátového džusu
  • sůl, pepř, majoránka

Postup

  1. Nejprve si připravte zvěřinu. Očistěte a nakrájejte na menší kousky.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte najemno.
  3. Na pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte na něm cibuli a česnek.
  4. Přidejte zvěřinu a orestujte z obou stran, mírně osolte a opepřete.
  5. Přilijte vývar a granátový džus, přidejte majoránku a nechte dusit do měkka.
  6. Případně dochuťte solí a pepřem podle chuti a podávejte s přílohou dle vašeho výběru.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *