10. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Tradiční vepřové s knedlíkem.
zdroj: Recepty 24/7

Ochutnejte tradiční české⁤ jídlo – vepřové ⁢s knedlíkem, které potěší vaše chuťové⁤ buňky! Naučte​ se, jak připravit lahodné vepřové ⁤s ‌čerstvými knedlíky krok za⁤ krokem a‌ uvařte si ⁣doma skvělou ‌pochoutku ‍pro celou rodinu. S naším‌ receptem si pochutnáte na⁣ lahodném pokrmu plném‍ tradičních ‌chutí a ⁢vůní.‍ Nechejte‌ se ‍unést ⁣chuťovými ‌dobroty tradiční české kuchyně! ‍

Suroviny

  • 600g ⁢vepřového ⁣masa
  • 2 ​cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 mrkve
  • 2 ‌brambory
  • 200ml vývaru
  • sůl, pepř, majoránka

Postup

  1. Nejprve⁤ si‍ očistěte všechny přísady.​ Maso⁤ nakrájejte na menší kousky,‍ cibuli a​ česnek​ nasekejte, mrkev ‌a ​brambory ‌oloupejte ​a‍ nakrájejte ⁢na kolečka.
  2. Na pánvi zpěňte ⁤tuk a na něm⁤ osmahněte cibuli. Přidejte ⁣maso a opečte‌ ho‍ ze ⁣všech stran dozlatova.
  3. Přilijte vývar a přidejte česnek, mrkev a⁢ brambory. ⁣Přikryjte poklicí a⁤ nechte dusit na mírném ohni 1,5 hodiny.
  4. Přidejte koření podle ⁤chuti ​a nechte ‍ještě chvilku provařit.

Serve immediately with ⁤dumplings. Enjoy!​

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *