8. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Tomatová bruschetta s bazalkou.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte skvělý recept na tradiční italskou tomacovou bruschettu s čerstvou bazalkou. Tento jednoduchý a lahodný pokrm je skvělou volbou na lehkou večeři nebo jako předkrm na večírek. S křupavým chlebem, sladkými rajčaty a aromatickou bazalkou si zamilujete každý hlt. Podívejte se na náš recept a připravte si tento tradiční italský pokrm doma!

Suroviny

  • čerstvé rajčiny
  • česnek
  • extra panenský olivový olej
  • sůl
  • čerstvý bazalka
  • čerstvý chléb

Postup

  1. Nastrouhejte rajčata na jemné nudličky a přendejte do mísy.
  2. Přidejte nasekaný česnek, olivový olej a špetku soli. Promíchejte.
  3. Nakrájejte chléb na plátky a zprudka opečte na pánvi nebo grilu.
  4. Namáčejte opečené chlebové plátky do rajčatové směsi.
  5. Před podáváním posypte nasekanou čerstvou bazalkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *