20. 8. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Tofu s medem a cibulí
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte jednoduchý a chutný recept na tofu s medem a cibulí. Tato kombinace sladkého medu a karamelizované cibule dodá tofu neobyčejnou chuť a vůni. Skvělá volba pro vegetariány i vyznavače zdravé stravy. S přehledem připravíte lahodné jídlo plné bílkovin a dalších nutrientů. Zkuste tento recept ještě dnes!

Suroviny

  • 200g tofu
  • 2 cibule
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžíce oleje
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na rozpálené pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm na drobné kostičky nakrájené tofu.
  2. Ve druhé pánvi osmahneme na oleji nakrájenou cibuli do zlatova.
  3. Přidáme osmažené tofu k cibuli a zalijeme medem.
  4. Osolíme, opepříme a necháme spolu teplotu prolnout.
  5. Horké podáváme s přílohou podle vlastní chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *