Telecí líčka s brusinkami a šalvějí - lahodné a chutné jídlo plné kontrastů. Naučte se připravit tento luxusní pokrm doma a okořeňte svou kuchyň novými chuťovými zážitky. Sledujte náš jednoduchý recept a nechte se unést kombinací telecího masa, sladkých brusinek a aromatické šalvěje.
Suroviny
- 4 kusy telecích líček
- 100 g čerstvých brusinek
- 1 svazek čerstvé šalvěje
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl a čerstvě mletý černý pepř
Postup
- Lícíka osolte a opepřete z obou stran.
- Na pánvi rozpalte olivový olej a opečte líčka z obou stran dozlatova.
- Přidejte čerstvé brusinky a šalvěj a nechte chvíli provařit.
- Po chvíli podlijte trochou vody a pod pokličkou nechte dusit, dokud není maso měkké.
- Po uvaření můžete dochutit solí a pepřem podle chuti.