Telecí líčka s ‍brusinkami a šalvějí -​ lahodné a chutné jídlo plné kontrastů. Naučte se připravit tento luxusní pokrm doma a okořeňte svou kuchyň novými chuťovými zážitky. Sledujte náš jednoduchý recept a nechte se unést kombinací telecího masa, sladkých brusinek a aromatické šalvěje.

Suroviny

  • 4 kusy telecích líček
  • 100 g čerstvých brusinek
  • 1 svazek čerstvé šalvěje
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl a čerstvě mletý černý pepř

Postup

  1. Lícíka osolte a opepřete z obou stran.
  2. Na pánvi rozpalte olivový olej a opečte ⁣líčka z obou stran⁢ dozlatova.
  3. Přidejte čerstvé brusinky a šalvěj a nechte chvíli provařit.
  4. Po chvíli podlijte trochou ⁤vody a pod pokličkou nechte dusit, dokud není maso měkké.
  5. Po uvaření můžete dochutit ⁣solí a pepřem podle chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *