18. 2. 2025
Autor: Hana Tobiášová
Svíčková s máslem a citrónem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné recept na svíčkovou s máslem a citrónem, která vám rozhodně zaručí nezapomenutelný gastronomický zážitek. Tato tradiční česká pokrm kombinuje jemné svíčkové maso s bohatou máslovou omáčkou a osvěžující příchutí citrónu. Nechte se okouzlit jedinečnou chuťovou harmonií a připravte si tuto lahůdku doma!

Suroviny

  • 600 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce másla
  • 1 citrón
  • sůl a pepř

Postup

  1. Svíčkovou nakrájejte na tenké plátky a lehce naklepáním rozmáčkněte.
  2. V pánvi rozpusťte máslo a nechte ji rozpálit.
  3. Přidejte plátky svíčkové do pánve a smažte z obou stran do zlatova.
  4. Do smažené svíčkové vymačkejte šťávu z citrónu a promíchejte.
  5. Ochutnejte solí a pepřem dle chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *