6. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Špagety carbonara s pancettou a vejcem.
zdroj: Recepty 24/7

Špagety carbonara s pancettou a vejcem jsou tradiční italské jídlo plné bohatých chutí a lahodného smetanového omáčky. Vyzkoušejte tento recept a dopřejte si skvělou večeři plnou jednoduchého luxusu!

Suroviny

  • 200g špaget
  • 100g pancetty
  • 2 vajíčka
  • 50g parmazánu
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

Postup

  1. Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou pancettu, až lehce zesklovatí.
  2. Varem si uvaříme špagety do al dente.
  3. V míse smícháme vajíčka se strouhaným parmazánem a pepřem.
  4. Přidáme uvařené špagety do pánve s pancettou a promícháme.
  5. Stáhneme z ohně a přilijeme směs s vajíčky a parmazánem, rychle zamícháme, aby se vajíčka stáhla, ale nezaklepala.
  6. Případně dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *