25. 2. 2024
Autor: Petr Kolář
Smažený rýžový nákyp s masem
zdroj: Recepty 24/7

Smažený rýžový nákyp s masem je lahodný a sýtý pokrm, který jistě potěší vaše chuťové buňky. Tento recept vám ukáže, jak jednoduše připravit chutnou večeři plnou vůně a krémových chutí. Vyzkoušejte tento populární pokrm a dejte své rodině nový důvod k radosti!

Suroviny

  • 2 šálky vařené rýže
  • 400 g mletého masa (hovězího, kuřecího nebo vepřového)
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 paprika
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička mleté papriky
  • sůl, pepř
  • olej
  • strouhanka

Postup

  1. Na pánvi osmahneme na oleji nakrájenou cibuli, česnek a papriku.
  2. Přidáme mleté maso a opékáme dozlatova.
  3. Přidáme vařenou rýži, sójovou omáčku, mletou papriku, sůl a pepř. Vše promícháme a necháme chvilku restovat.
  4. Nakonec směs přendáme do zapékací mísy, posypeme strouhankou a dáme péct do trouby na 20 minut při 180°C.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *