1. 4. 2024
Autor: Eva Komárková
Sicilská citronová těstovina s pistáciemi.
zdroj: Recepty 24/7

Sicilská citronová těstovina s pistáciemi je lahodný a osvěžující italský pokrm, který okouzlí vaše chuťové buňky. Tato jednoduchá, ale chutná kombinace citronové šťávy, olivového oleje, pistácií a těstoviny vytvoří skvělou kombinaci chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a ukažte svým blízkým, jak skvěle dokážete vařit!

Suroviny

  • 400g citronové těstoviny
  • 100g pistácií
  • 2 citrony
  • 4 stroužky česneku
  • Čerstvá petrželka
  • Olivový olej
  • Sůl a pepř

Postup

  1. Na pánvi orestujte na olivovém oleji nasekaný česnek.
  2. Přidejte na nudle na al dente vařené citronové těstoviny.
  3. Ještě horké pasty promíchejte se strouhanou kůrou a džusem z citronu.
  4. Přidejte posekané pistácie a čerstvou petrželku.
  5. Promíchejte, osolte a opepřete podle chuti.
  6. Servírujte posypané strouhaným parmazánem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *