22. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Sicilská bruschetta s rajčaty.
zdroj: Recepty 24/7

Sicilská bruschetta s rajčaty je jedinečná italská pochoutka plná vůně a chuti. Tento recept vás okouzlí jednoduchostí a‌ lahodnými‍ kombinacemi čerstvých rajčat, bazalky a olivového oleje. Užijte si kousíček Sicílie ve vaší kuchyni!

Suroviny

  • 4 plátky pečiva
  • 4 ve větších kostkách nakrájená rajčata
  • 1 stroužek česneku
  • čerstvý bazalkový list
  • olivový olej
  • sůl a pepř

Postup

  1. Pečivo opečeme na​ grilu z‍ obou stran.
  2. Oloupeme stroužek⁤ česneku a potíráme jím opečené plátky pečiva.
  3. Na opečené pečivo pokládáme nakrájená rajčata.
  4. Poléváme olivovým olejem a posypeme nasekaným bazalkem.
  5. Osolíme a opepříme podle chuti.
  6. Sicilskou bruschettu servírujeme ihned, dokud je pečivo stále horké.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *