20. 11. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Ryzí guláš s cizrnou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na ryzí guláš s cizrnou, který vás okouzlí bohatou chutí a jednoduchou přípravou. Skvělá alternativa k tradičnímu guláši, která potěší i náročné gurmány. Zkuste ho uvařit a udělat si radost po celý den!

Suroviny

  • 400 g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 paprika
  • 400 g cizrny (z konzervy)
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžičky mleté sladké papriky
  • 1 lžička kmínu
  • sůl a pepř podle chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké proužky nakrájený česnek.
  2. Přidáme na kostky nakrájené maso a restujeme, dokud nezezlátne.
  3. Přidáme na kolečka nakrájenou papriku a restujeme dalších pár minut.
  4. Přidáme cizrnu včetně nálevu, rajčatový protlak, papriku, kmín, sůl, pepř a zalijeme vodou.
  5. Vše povaříme do měkka a dochutíme podle potřeby.
  6. Podáváme s vařenou rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *