12. 7. 2024
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Recept na lahodné Rybník Carbonara, který vám bude rozpouštět v ústech! Skvělá kombinace rybího masa, smetany, vajec a parmazánu v jednom talíři. Vyzkoušejte tento rychlý a chutný recept na klasickou italskou těstovinu s rybím twistem.
Suroviny
- 300g rybníka
- 200g uvařených těstovin
- 100g slaniny
- 3 stroužky česneku
- 4 žloutky
- 50g parmazánu
- sůl, pepř
Postup
- Na pánvi osmahneme na kostky nakrájenou slaninu.
- Přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme chvíli restovat.
- Přidáme nakrájený rybník a restujeme dozlatova.
- Do jiné mísy si smícháme žloutky, nastrouhaný parmazán, sůl a pepř.
- Přidáme uvařené těstoviny k rybníkovi se slaninou a smícháme se žloutkovou směsí.
- Podáváme okamžitě posypané parmazánem a čerstvým kouskem pepře.