13. 10. 2024
Autor: Michaela Srncová
Rybí polévka s limetkou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodnou rybí polévku s limetkou, která vás osvěží a zahřeje zároveň. Tento recept je perfektní kombinací čerstvé ryby, zeleniny a exotické chuti limetky. Ideální pro oběd nebo večeři, která vás potěší svojí jednoduchostí a vynikajícím chuťovým zážitkem. Sledujte návod krok za krokem a připravte si chutnou rybí polévku s limetkou již dnes!

Suroviny:

  • 500g rybího masa (např. treska, losos)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 rajče
  • 1 paprika
  • 1 limetka
  • 1 l zeleninového vývaru
  • Soľ, korenie, olivový olej

Postup:

  1. Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme nadrobno nasekanou cibuli a česnek.
  2. Přidáme nakrájené rajče a papriku a dusíme do změknutí zeleniny.
  3. Zalijeme zeleninovým vývarem a přidáme na kostky nakrájené rybí maso.
  4. Osolíme, opepříme a vaříme do měkka ryby.
  5. Na závěr přidáme šťávu z 1 limetky a dochutíme podle chuti.
  6. Polévku podáváme teplou s plátkem limetky na ozdobu.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *