22. 6. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Rybí empanadas s citronem a koriandrem.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné rybí empanadas s osvěžujícím citronem a aromatickým koriandrem. Tento recept je skvělou volbou pro milovníky rybího masa a exotických chutí. Připravte si tento lahodný pokrm a dopřejte si chuťový zážitek plný kontrastů!

Suroviny

  • 400g rybího masa (např. losos nebo tilápia)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 limetka
  • 1/2 šálku nasekaného koriandru
  • 1/2 čajové lžičky mletého kmínu
  • 1/2 čajové lžičky mleté papriky
  • 1/2 čajové lžičky mletého koriandru
  • 1/2 čajové lžičky soli
  • čerstvě mletý černý pepř
  • 2 listové listové těsto
  • 1 vejce (na potření)

Postup

  1. Na pánvi osmahněte na kostičky nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené rybí maso a smažte, dokud není skoro hotové.
  3. Přidejte šťávu z limetky, nasekaný koriandr, kmín, papriku, mletý koriandr, sůl a pepř. Dobře promíchejte.
  4. Vychladlé směsi naplňte listovým těstem, zapečte v troubě do zlatova.
  5. Potřete rozšlehaným vejcem a pečte, dokud listové těsto není krásně zlaté a křupavé.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *