3. 9. 2024
Autor: Eva Komárková
Řízkové rezance s rajčaty
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si lahodné a jednoduché jídlo s receptem pro řízkové rezance s rajčaty. Tento pokrm je plný chuti a dokonale se hodí pro celou rodinu. Vyzkoušejte tento rychlý recept ještě dnes!

Suroviny

  • 400g vepřových řízků
  • 250g rezanců
  • 4 rajčata
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř, mletá paprika
  • olej na smažení

Postup

  1. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme mletou paprikou.
  2. Očistíme a nakrájíme rajčata, cibuli a česnek na drobné kousky.
  3. Na pánvi s trochou oleje osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme rajčata a necháme krátce provařit.
  4. V druhé pánvi rozpálíme olej a opečeme naklepány řízky dozlatova.
  5. V hrnci uvaříme rezance dle návodu na obalu.
  6. Všechno smícháme dohromady a na talíři podáváme s trochou nasekané petrželky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *