15. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Risotto s hovězím ragú.
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si chutné a lahodné risotto s hovězím ragú, které vás okouzlí svou bohatou chutí a šťavnatostí. Tento recept je skvělým způsobem, jak si dopřát vynikající jídlo plné chutí a vůní. Vyzkoušejte ho ještě dnes a uvidíte, jak rychle se stane vaším oblíbeným pokrmem.

Suroviny

  • 300 g rýže na risotto
  • 500 g hovězího masa na ragú (na kostce)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 500 ml vývaru
  • 100 ml bílého vína
  • 100 g parmezánu
  • olivový olej
  • sůl, pepř, čerstvý tymián

Postup

  1. Na pánvi osmahneme na olivovém oleji cibuli a česnek nakrájené nadrobno.
  2. Přidáme hovězí maso a necháme zatáhnout.
  3. Přilijeme bílé víno a necháme vypařit alkohol.
  4. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme a přidáme tymián.
  5. Mezi tím uvaříme rýži na risotto podle návodu na obalu.
  6. Když je maso měkké a připravené, vmícháme uvařenou rýži a dochutíme parmezánem.
  7. Po chvíli pod pokličkou restujeme, dokud se všechny chutě nespojí.
  8. Servírujeme posypané parmezánem a ozdobené tymiánem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *