14. 11. 2023
Autor: Dana Novotná
zdroj: Recepty 24/7
Vychutnejte si gastronomický zážitek v restauraci Novoměstský pivovar. Objednejte si lahodné jídlo připravené špičkovými kuchaři a ochutnejte tradiční české pokrmy i moderní kulinářské trendy. Navíc si můžete vychutnat skvělé domácí pivo vyrobené přímo v našem pivovaru. Přijďte si vychutnat atmosféru a chutě, které jen tady najdete. Rezervujte si stůl ještě dnes a nechte se překvapit jedinečnou gastronomií restaurace Novoměstský pivovar.
Suroviny
- 500g hovězího masa
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 hrnky piva
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce mleté papriky
- sůl a pepř podle chuti
Postup
- Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájenou cibuli dozlatova.
- Přidáme na plátky nakrájené hovězí maso a orestujeme ho dokud zezlátne ze všech stran.
- Přidáme prolisovaný česnek a mletou papriku, promícháme a chvíli restujeme.
- Po chvíli přidáme pivo, hořčici, sůl a pepř. Dobře promícháme a necháme vařit přibližně 30-40 minut, dokud se maso nezměkčí.
- V případě potřeby dochutíme solí a pepřem.
- Servírujeme s bramborovým knedlíkem a nastrouhaným křenem.