3. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte naše lahodné ravioli s rajčaty a bazalkou! Tento recept vám ukáže, jak jednoduše a rychle připravit skvělou italskou pochoutku plnou chuti. Ideální pro večeři nebo oběd. Zajisté si je zamilujete!
Suroviny
- 250g čerstvých ravioli
- 2 rajčata
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- Čerstvá bazalka
- Extra panenský olivový olej
- Soľ, korenie
- Parmezán (volitelné)
Postup
- Na panvici rozpálte olivový olej.
- Přidejte nasekanou cibuli a prolisovaný česnek a osmažte dozlatova.
- Přidejte nakrájená rajčata a nechte krátce provařit.
- Přidejte nadrobno nasekanou bazalku a promíchejte.
- Přidejte uvařené ravioli a promíchejte s omáčkou.
- Po ochucení solíme a pepříme dle chuti.
- Před podáváním můžete posypat nastrouhaným parmazánem.