3. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Ravioli s rajčaty a bazalkou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte naše lahodné ravioli s rajčaty a bazalkou! Tento recept vám ukáže, jak jednoduše a rychle připravit skvělou italskou pochoutku plnou chuti. Ideální pro večeři nebo oběd. Zajisté si je zamilujete!

Suroviny

  • 250g čerstvých ravioli
  • 2 rajčata
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • Čerstvá bazalka
  • Extra panenský olivový olej
  • Soľ, korenie
  • Parmezán (volitelné)

Postup

  1. Na panvici rozpálte olivový olej.
  2. Přidejte nasekanou cibuli a prolisovaný česnek a osmažte dozlatova.
  3. Přidejte nakrájená rajčata a nechte krátce provařit.
  4. Přidejte nadrobno nasekanou bazalku a promíchejte.
  5. Přidejte uvařené ravioli a promíchejte s omáčkou.
  6. Po ochucení solíme a pepříme dle chuti.
  7. Před podáváním můžete posypat nastrouhaným parmazánem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *