10. 10. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Rajčatový Paneer Masalačeřčejejichbrakkříeš
zdroj: Recepty 24/7

Rajčatový Paneer Masala je tradiční indické jídlo plné chutí a vůní. Tento bohatý a krémový pokrm je plný rajčat, sýru paneer a aromatických indických koření. Vyzkoušejte tento recept na Rajčatový Paneer Masala a dopřejte si skvělou chuťovou symfonii!

Suroviny

  • 200 g paneeru
  • 500 g rajčat
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 červená paprika
  • 2 lžičky mletého kmínu
  • 2 lžičky kurkumy
  • 2 lžičky garam masala koření
  • 2 lžíce oleje
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Paneer nakrájejte na kostičky a lehce osmahněte na pánvi s olejem, dokud nezezlátne.
  2. Cibuli nakrájejte na drobné kousky a osmahněte na pánvi s olejem spolu s prolisovaným česnekem.
  3. Přidejte rajčata a papriku nakrájenou na kostičky a vařte, dokud zelenina nezměkne.
  4. Přidejte kmín, kurkumu a garam masalu a promíchejte.
  5. Přidejte osmahnutý paneer a vařte dalších 5-10 minut, dokud se omáčka nezhoustne.
  6. Přidejte sůl a pepř podle chuti a podávejte s rýží nebo chlebem naan.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *