25. 5. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Rajčatový lusk s fenugrekem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte originální recept na rajčatový lusk s fenugrekem a okusíte skvělé spojení chutí. Tento vegetariánský pokrm je plný lahodných aroma a zdravých ingrediencí. Podívejte se, jak snadno a rychle ho připravit a udělejte si radost svému jazyku i svému žaludku. Přidejte do svého jídelníčku něco nového a osvěžujícího!

Suroviny

  • 1 kg rajčat
  • 1 lžíce fenugrku
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Rajčata oloupejte a nakrájejte na menší kousky.
  2. Ohřejte pánvi a dejte do ní rajčata spolu s fenugrkem.
  3. Nechejte vařit na mírném ohni asi 20 minut, dokud rajčata nezměknou.
  4. Přidejte sůl a pepř podle chuti.
  5. Hotový rajčatový lusk podávejte teplý jako přílohu k masu nebo jako samostatné jídlo s chlebem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *