8. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Ragu z vepřového masa a rajčat
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte recept na tradiční italské ragu z vepřového masa a rajčat? Naše jednoduchá a lahodná verze tohoto klasického jídla vám jistě zaručí chuťový zážitek. Podívejte se na náš recept a uvařte si skvělou večeři pro celou rodinu! Suroviny:

  • 500 g vepřového masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 400 g rajčat
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 lžička majoránky
  • 200 ml vývaru
  • sůl, pepř, olej

Postup:

  1. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
  2. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso a osmahneme dozlatova.
  3. Přidáme na malé kostičky nakrájená rajčata a za stálého míchání dusíme do měkkava.
  4. Přilijeme vývar a necháme provařit do zhoustnutí.
  5. Přidáme tymián, majoránku a dochutíme solí a pepřem podle chuti.
  6. Servírujeme s těstovinami nebo bramborami.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *