7. 12. 2024
Autor: Eva Komárková
Ragu z vepřového masa
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte recept na lahodné ragú z vepřového masa, které se krásně rozpadá na jazyku. S tímto jednoduchým receptem si užijete chutnou italskou specialitu připravenou přímo u vás doma. Najdete zde postup, který vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti ragú plného aromatických bylinek a koření. Nechte se unést vůní tohoto lahodného jídla a nechte své chuťové buňky tancovat blahem.

Suroviny

  • 500g vepřového masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 mrkve
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 200ml vývaru
  • olej, sůl, pepř, oregano, bazalka

Postup

  1. Na pánev dáme olej a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidáme nakrájené maso a chvíli smažíme a osolíme.
  3. Přidáme nakrájené mrkve a necháme chvíli spolu restovat.
  4. Přidáme rajčatový protlak, vývar a dochutíme solí, pepřem, oreganem a bazalkou.
  5. Necháme vařit do změknutí masa a zapracování všech chutí.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *