9. 1. 2024
Autor: Eva Komárková
Prosciutto e melone.
zdroj: Recepty 24/7

Prosciutto e melone – lahodná kombinace slaniny Prosciutto di Parma a zralého melounu. Tento italský recept je jednoduchý a osvěžující, ideální jako předkrm nebo lehký letní pokrm. Vychutnejte si kouzlo sladkého a slaného spojení při každém soustu. Naučte se, jak připravit Prosciutto e melone a okouzlete své chuťové buňky tímto vynikajícím italským jídlem.

Prosciutto e melone

Suroviny:

  • 1 balení prosciutta
  • 1 meloun

Postup:

  1. Oloupejte meloun a zbavte ho semínek. Nakrájejte ho na tenká kolečka.
  2. Na jedno kolečko melounu položte plátek prosciutta.
  3. Takto postupně pokračujte, dokud nemáte hotové všechny porce.
  4. Servírujte okamžitě a můžete ozdobit čerstvými bylinkami podle chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *