21. 9. 2024
Autor: Eva Komárková
Pomodoro pasta s bazalkou
zdroj: Recepty 24/7

Naučte se připravit lahodnou italskou Pomodoro těstovinu s pravou čerstvou bazalkou. Tento recept vám přinese chuť slunce do vaší kuchyně a zaručeně potěší vaše chuťové buňky. Podívejte se na náš krok za krokem průvodce a dejte se do vaření!

Suroviny

  • 250g špaget
  • 500g cherry rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvá bazalka
  • olivový olej
  • soľ, čierne korenie

Postup

  1. Na panvici si rozpáľte olivový olej a opečte nadrobno nakrájaný česnek.
  2. Potom pridajte cherry rajčatá rozpoltí a opražte ich do mäkkých.
  3. V pomedzi uvaríte špagety v osolenej vode podľa návodu na obale.
  4. Ku rajčatám pridajte na drobno nasekanú bazalku a nechajte chvíľu povariť.
  5. Ocmažené rajčatá premiešajte so špagetami.
  6. Podľa chuti pridajte soľ a korenie a je hotovo!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *