29. 11. 2023
Autor: Dana Novotná
Pečený křepelčí hlávky
zdroj: Recepty 24/7

Pečené křepelčí hlávky jsou lahodným a originálním receptem, který přinese do vaší kuchyně‍ novou chuťovou⁤ zkušenost. ⁣Tento pokrm je⁤ skvělým způsobem, ⁤jak ​vyzkoušet‍ něco ‍nového a ‌překvapit‌ své hosty na večeři. Pečené křepelčí hlávky zaručeně ohromí‍ svojí křupavou kůrkou ⁤a šťavnatým masem, které se⁣ skvěle doplňuje s ‍přílohami. Sáhněte po tomto výjimečném receptu a okusíte lahůdku, ‍kterou ⁤budete chtít připravovat znovu a znovu.

Suroviny

  • Křepelčí hlávky
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej

Postup

  1. Křepelčí ‌hlávky ⁣očistěte ‌a ⁤omyjte.
  2. Předehřejte troubu na ⁣180°C.
  3. Pokapte ‍hlávky​ olejem a osolte a opepřete podle chuti.
  4. Vložte hlávky na ⁤plech‍ a dejte ⁣péct do předehřáté trouby.
  5. Pečte přibližně 25-30 minut, ​dokud​ křepelčí hlávky nejsou ‌zlatavé a propečené.
  6. Podávejte jako ⁣přílohu‍ nebo ‍součást hlavního‍ jídla.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *