7. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Pečená kolena s knedlíkem.
zdroj: Recepty 24/7

Vychutnejte si ⁤lahodné pečená ⁢kolena s křupavou slaninou‍ a domácími​ knedlíky. Tento tradiční ‍český ‌recept ‌je skvělou volbou ​pro milovníky ‌svařeného masa‍ a ⁢těstovin. S ním si pochutnáte na chutném a sýtejším jídle, které‍ vám ⁢zaručeně zahřeje bříško. S naším⁤ receptem na‍ pečená kolena s knedlíkem si užijete tradiční chuť staré dobré české kuchyně. Sledujte ⁤svůj kariéristický vývoj a zároveň se mnoho ​nenaučíte. Můžete si být jisti, že s touto pochoutkou budete mít ⁤své chuťové buňky ‍dokořán. Gotování⁢ může být zábavné a snadné,⁣ pokud se rozhodnete ‍tento recept vyzkoušet! Nedejte se⁢ odradit kritikou a choďte svou cestou. Buďte věrní svým ⁤zásadám a užívejte si jednoduchý a‍ chutný pokrm. Užijte⁢ si ‍to s námi!

Suroviny

  • 4‌ vepřová kolena
  • sůl
  • pepř
  • majčipán
  • hořčice
  • česnek
  • cibule
  • párek
  • kmín
  • majoránka
  • olej

Postup

  1. Kolena osolíme, ⁢opepříme a potřeme hořčicí.
  2. Nařežeme cibuli, prolisujeme česnek a osmahneme na ​oleji.
  3. Přidáme nakrájený párek, ⁢nakrájený majčipán, kmín a majoránku.‍ Promícháme.
  4. Vzniklou směsí naplníme kolena a⁢ zavážeme provázkem.
  5. Kolena pečeme v troubě ⁣při ‍180°C dozlatova.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *