20. 6. 2024
Autor: Michaela Srncová
Pasování beránka na špejli
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si tradiční český recept na pasování beránka na špejli. Tento lahodný pokrm je oblíbeným jarním jídlem plným chutí a vůní. Naučte se připravit beránka šťavnatým způsobem a překvapte své blízké vynikající lahůdkou připravenou podle tradičního receptu. Buďte kuchařem ve stylu domácí kuchyně a užijte si chvíle strávené při vaření!

Suroviny

  • 1 beránek
  • koření dle chuti (sůl, pepř, majoránka, česnek)
  • olej na potření

Postup

  1. Nejprve beránka důkladně očistíme a nakrájíme na menší kousky.
  2. Smícháme si koření a jemně ho natřeme na kousky masa.
  3. Připravíme si gril a rozehřejeme ho na střední teplotu.
  4. Kusy beránka přehodíme na špejle a opékáme na grilu, pravidelně je otáčíme a potíráme olejem.
  5. Po uplném propečení beránka můžeme podávat s rýží nebo bramborem a zeleninovým salátem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *