25. 1. 2025
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Nechte se unést lahodnými parmazánovými hovězími špagety s čerstvou bazalkou! Tento recept je skvělou kombinací chutí, které vám rozhodně udělají radost. Uvařte si tento jednoduchý a chutný pokrm ještě dnes a rozveselte svůj jídelníček!
Suroviny
- 250 g hovězího masa (nejlépe roštěnec)
- 200 g sušených špaget
- 50 g Parmazánu
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- Čerstvá bazalka
- Olivový olej
- Sůl a pepř
Postup
- Na pánvi na rozpáleném olivovém oleji osmahneme na kostky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
- Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a opékáme, dokud maso není propečené ze všech stran.
- V hrnci uvaříme špagety podle návodu na obalu, poté scedíme a přidáme k masu v pánvi.
- Přidáme nastrouhaný Parmazán a promícháme, dokud se sýr nerozpustí a všechny ingredience spojí.
- Podle chuti můžeme dochutit solí a pepřem a posypat nasekanou čerstvou bazalkou.