25. 1. 2025
Autor: Eva Komárková
Parmazánové hovězí špagety s bazalkou
zdroj: Recepty 24/7

Nechte se ‍unést lahodnými parmazánovými hovězími špagety s čerstvou bazalkou! Tento recept je skvělou kombinací chutí, které vám⁢ rozhodně⁣ udělají radost. Uvařte si tento jednoduchý a chutný ​pokrm ještě dnes a rozveselte svůj jídelníček!

Suroviny

  • 250⁢ g hovězího masa (nejlépe roštěnec)
  • 200 g sušených špaget
  • 50 g Parmazánu
  • 1⁣ velká cibule
  • 2 stroužky ​česneku
  • Čerstvá bazalka
  • Olivový ⁢olej
  • Sůl a pepř

Postup

  1. Na pánvi na rozpáleném olivovém oleji osmahneme na kostky nakrájenou cibuli⁣ a prolisovaný česnek.
  2. Přidáme na kostky nakrájené hovězí‌ maso a opékáme, dokud maso není propečené ‍ze všech stran.
  3. V hrnci‍ uvaříme špagety‌ podle návodu na⁣ obalu, poté scedíme ‍a přidáme k masu v pánvi.
  4. Přidáme nastrouhaný Parmazán ‌a ‍promícháme, dokud‌ se sýr‍ nerozpustí a všechny‍ ingredience⁣ spojí.
  5. Podle chuti můžeme dochutit solí a pepřem a posypat nasekanou čerstvou bazalkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *