22. 5. 2024
Autor: Eva Komárková
Parmazánová broskvová bruschetta
zdroj: Recepty 24/7

Naše recept na parmazánovou broskvovou bruschettu je jednoduchý a lahodný způsob, jak si vychutnat šťavnaté broskve s křupavým parmazánem a voňavým tymiánem. Vyzkoušejte tento chutný a osvěžující pokrm při příštím posezení s přáteli nebo jako rychlou a lehkou večeři. S radostí vám představujeme náš recept na parmazánovou broskvovou bruschettu!

Suroviny

  • 2 veľké broskyne
  • 4 plátky čerstvého bagety
  • 100g strúhaného parmezánu
  • 4 polievkové lyžice olivového oleja
  • čerstvá bazalka na ozdobenie
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup

  1. Na grile opečte broskyne pokrájané na tenké plátky.
  2. Bagetu nakrájajte na plátky a opečte ich na panvici s olivovým olejom, kým nebudú zlatisté.
  3. Na opečené plátky bagety navrstvite opečené broskyne.
  4. Posypte strúhaným parmezánom a podľa chuti osolte a okoreňte.
  5. Na záver ozdobte čerstvou bazalkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *