22. 5. 2024
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Naše recept na parmazánovou broskvovou bruschettu je jednoduchý a lahodný způsob, jak si vychutnat šťavnaté broskve s křupavým parmazánem a voňavým tymiánem. Vyzkoušejte tento chutný a osvěžující pokrm při příštím posezení s přáteli nebo jako rychlou a lehkou večeři. S radostí vám představujeme náš recept na parmazánovou broskvovou bruschettu!
Suroviny
- 2 veľké broskyne
- 4 plátky čerstvého bagety
- 100g strúhaného parmezánu
- 4 polievkové lyžice olivového oleja
- čerstvá bazalka na ozdobenie
- soľ a korenie podľa chuti
Postup
- Na grile opečte broskyne pokrájané na tenké plátky.
- Bagetu nakrájajte na plátky a opečte ich na panvici s olivovým olejom, kým nebudú zlatisté.
- Na opečené plátky bagety navrstvite opečené broskyne.
- Posypte strúhaným parmezánom a podľa chuti osolte a okoreňte.
- Na záver ozdobte čerstvou bazalkou.