7. 4. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Milanesa de carne so salátem.
zdroj: Recepty 24/7

Milanesa de carne je oblíbené argentinské jídlo, které si získalo srdce gurmánů po celém světě. Tento recept kombinuje křupavě smaženou plátek masa s osvěžujícím salátem, který skvěle doplňuje jeho chutě. Vyzkoušejte tento lahodný pokrm a dopřejte si skvělý chuťový zážitek!

Suroviny

  • 4 plátky mäsa (hovädzie, bravčové alebo kuracie)
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Strúhanka
  • Vajce
  • Olej na vyprážanie
  • Čerstvý šalát (napr. listový šalát, paradajky, uhorky)
  • Dresing podľa chuti (napr. olej, ocot, soľ, cesnak)

Postup

  1. Plátky mäsa osolíme a okoreníme podľa chuti.
  2. Plátky mäsa ponoríme do vajca a potom obalíme vo strúhanku.
  3. Na panvici rozohrejeme olej a vyprážame mäso z oboch strán, kým nie je zlatisté a kým nie je vnútri dobre prepečené.
  4. Šalát umyjeme a nakrájame na menšie kúsky, paradajky a uhorky nakrájame tiež na plátky.
  5. Nakoniec pripravíme dresing podľa chuti a prelejeme ním nakrájaný šalát.
  6. Milanesa de carne podávame s čerstvým šalátom.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *