17. 11. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Mango s rybím cevichem
zdroj: Recepty 24/7

Osvežující směs sladkého manga‍ a lahodného rybího ceviche vytvoří ⁤skvělou kombinaci chutí⁤ pro horké⁢ letní dny. Připravte si tento exotický pokrm plný vitamínů a minerálů a nechte ‍se unést tropickou atmosférou jeho přípravy.

Suroviny

  • 200g čerstvého⁤ bílého masa ryby (např.⁤ mořská bass, treska)
  • 2⁤ mango
  • 1 červená cibule
  • 2 limetky
  • 1 avokádo
  • čerstvá koriandr
  • sůl, pepř
  • olivový olej

Postup

  1. Rybu nakrájejte na ⁤malé kostičky a dejte do misky.
  2. Mango oloupejte, zbavte ‌pecky ⁢a ⁣nakrájejte na stejné kostičky ‌jako ⁢rybu.
  3. Cibuli nakrájejte na tenké půlky a⁣ vmíchejte do ryby⁤ a manga.
  4. Přidejte ⁢na drobné kostičky⁣ nakrájené⁣ avokádo.
  5. Pro přípravu‍ omáčky smíchejte šťávu z limetek, olivový olej, nadrobno nasekaný koriandr, sůl​ a pepř.
  6. Pour the sauce over the fish mixture, stirring ⁣gently to combine.
  7. Place in the fridge to marinate for ⁢at least ⁤30 minutes.
  8. Serve chilled as an appetizer or light meal.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *