17. 6. 2024
Autor: Michaela Srncová

zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte tento lahodný recept na lamí kousky s fenyklem! Jednoduchý a rychlý recept, který vás určitě nadchne svou chutí. Lamí maso spolu s vůní čerstvého fenyklu se skvěle doplňují a vytvářejí skvělou kombinaci. Nečekejte a vyzkoušejte tento skvělý recept ještě dnes!
Suroviny:
- 500 g jehněčích kousků
- 2 stroužky česneku, nasekané
- 1 cibule, nasekaná
- 1 menší fenykl, nakrájený na plátky
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl a pepř podle chuti
Postup:
- Na pánvi rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm cibuli a česnek, dokud nezezlátnou.
- Přidejte jehněčí kousky a smažte je z obou stran dozlatova.
- Přidejte nakrájený fenykl a poduste ho se masem a cibulí asi 10 minut, dokud fenykl nezměkne.
- Přidejte sůl a pepř podle chuti a podávejte teplé.