3. 6. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Květáková karbanátek s koprovou omáčkou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš recept na lahodné květákové karbanátky s jemnou koprovou omáčkou. Skvělá a zdravá volba pro vegetariány i milovníky klasických českých jídel. Snažte se neochutnat!

Suroviny

  • 1 menší hlava květáku
  • 1 vejce
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • strouhanka
  • sůl, pepř
  • olej na smažení

Postup

  1. Nastrouhejte květák na hrubém struhadle.
  2. Přidejte vejce, prolisovaný česnek, jemně nakrájenou cibuli, sůl a pepř. Dobře promíchejte.
  3. Formujte karbanátky a obalte je ve strouhance.
  4. Na pánvi rozpalte olej a smažte karbanátky z obou stran dozlatova.
  5. Podávejte s koprovou omáčkou a bramborem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *