1. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Kuřecí soté s fazolkami a šalvějí
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte ​lahodné kuřecí⁤ soté ⁢s fazolkami a šalvějí. Tento recept‍ je ⁣rychlý a snadný na⁣ přípravu‌ a je plný‍ bohaté chuti. ‌Skvělá ‍kombinace ​křehkého ⁢masa kuřete, šťavnatých fazolků a aromatické šalvěje ⁢vytvoří ⁣nepřekonatelnou ⁤chuťovou explozi.⁢ Nechte se inspirovat a připravte si tento​ skvělý⁤ zdravý pokrm již dnes! ​

Suroviny

  • 400g ‌kuřecích prsou,⁤ nakrájených‍ na plátky
  • 200g fazolí (může být ⁢z⁢ konzervy)
  • 1‌ cibule, ‌nakrájená na ​drobné kousky
  • 2 stroužky česneku, prolisované
  • 1 lžíce olivového ⁤oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce čerstvé nasekané šalvěje
  • Sůl a pepř podle ​chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olivový olej a⁢ máslo.
  2. Přidejte cibuli⁤ a smažte dozlatova.
  3. Přidejte⁤ česnek a ‌kuřecí plátky.⁤ Smažte dozlatova.
  4. Přidejte fazole ⁢a vařte na mírném ohni asi 10 minut.
  5. Přidejte ⁣nasekanou ​šalvěj a promíchejte.
  6. Osolte a opepřete‍ podle​ chuti.
  7. Podávejte⁢ teplé s ⁢rýží nebo bramborami.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *