16. 6. 2024
Autor: Roman Žák
Kuřecí paštika s lukem a křenem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodnou domácí kuřecí paštiku s jemnou cibulkou a ostrým křenem. Tento recept je jednoduchý a rychlý na přípravu a bude skvělou volbou na svačinu či jako součást párty. Užijte si chutnou kombinaci křupavého pečiva a krémové paštiky plné chuti.

Suroviny

  • 300 g kuřecího masa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžička křenu
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozpalte máslo a osmahněte nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
  2. Přidejte nakrájené kuřecí maso a smažte ho dozlatova.
  3. Poté nechte maso vychladnout a rozmixujte ho spolu s majonézou, hořčicí a křenem.
  4. Dochuťte solí a pepřem podle chuti.
  5. Pokud je paštika příliš tuhá, můžete přidat trochu vody nebo zakysané smetany.
  6. Servírujte s chlebem nebo pečivem a ozdobte petrželkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *