4. 4. 2024
Autor: Tomáš Zelený
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte lahodné kuřecí korma s exotickým sójovým jogurtem, který dodá tomuto tradičnímu indickému pokrmu nezapomenutelnou chuť a krémovou konzistenci. Skvělá kombinace koření a sójového jogurtu vytvoří dokonalou harmonii chutí, která potěší vaše chuťové buňky. S tímto receptem si užijete jedinečnou exotickou kulinářskou zkušenost.
Suroviny
- 500g kuřecích prsou
- 2 lžíce korma koření
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 červená paprika
- 200ml sójového jogurtu
- sůl a pepř podle chuti
- olej na smažení
Postup
- Nastrouhejte kuřecí maso na nudličky.
- Osolte a opepřete maso a potřete ho korma kořením. Nechte odležet alespoň 30 minut.
- Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno a papriku na tenké proužky.
- Na pánvi rozpalte olej a osmahněte cibuli a česnek, přidejte kuřecí maso a restujte dozlatova.
- Přidejte nakrájenou papriku a poduste, dokud není měkká.
- Na závěr vmícháme sójový jogurt a promícháme dohromady. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
- Podávejte s rýží nebo naan chlebem