7. 6. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Kuřecí korma s rýží a luskem
zdroj: Recepty 24/7

Udělejte si domácí kuřecí korma s rýží a luskem a překvapte své chuťové buňky exotickými kořeněnými chutěmi. Tento tradiční indický recept je snadný na přípravu a perfektní volbou pro rychlou a zdravou večeři. Vyzkoušejte ho ještě dnes! Suroviny:

  • 400 g kuřecího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 200 g hrášku
  • 1 hrnek rýže
  • 1 lžíce oleje
  • sůl, pepř, kari koření

Postup:

  1. Na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm nakrájenou cibuli dozlatova.
  2. Přidejte na kostky nakrájené kuřecí maso a osmažte ho ze všech stran.
  3. Přidejte prolisovaný česnek a dochuťte solí, pepřem a kari kořením podle chuti.
  4. Přidejte hrášek a vařte asi 5 minut.
  5. V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a vařte v ní rýži podle návodu na obalu.
  6. Podávejte kuřecí korma s rýží a luskem. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *