15. 11. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Kuřecí korma s rýží a cizrnou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné recept na kuřecí korma s rýží a cizrnou, který vám rychle a snadno zasytí chuťové buňky! Tato tradiční indická pokrm je plný exotických koření a aromatických chutí, které vás okouzlí každý kouskem. S následujícím receptem na kuřecí korma se stanete skutečným mistrem v kuchyni a dokážete potěšit i ty nejnáročnější gurmány. Upečte si tento lahodný pokrm a připravte se na skvělé chuťové zážitky!

Suroviny:

  • 400g kuřecího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce korma koření
  • 400g krájených rajčat
  • 200ml kuřecího vývaru
  • 400g vařené cizrny
  • 200g vařené rýže
  • sůl, pepř, olej

Postup:

  1. Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli s česnekem a kostkami kuřecího masa, osolíme a opepříme.
  2. Přidáme korma koření a krájená rajčata, necháme zvolna dusit.
  3. Přilijeme vývar a necháme provařit, až masa změkne.
  4. Přidáme vařenou cizrnu a promícháme.
  5. Smažíme do chvíle, než je pokrm zahřátý.
  6. Servírujeme s vařenou rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *