5. 12. 2024
Autor: Roman Žák
Kuře provençalský
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na kuře provençalský plný slunečnicových rajčat, oliv a bylinek. Tento jednoduchý a chutný pokrm je skvělou volbou pro každodenní večeři plnou bohaté chuťové palety Provence. Sledujte náš krok za krokem návod a vytvořte si doma tento lahodný francouzský pokrm!

Suroviny

  • 4 kusy kuřecích prsou
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 2 papriky
  • 4 rajčata
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi si rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli, papriky a nakrájená kuřecí prsa.
  2. Přidejte nakrájená rajčata, prolisovaný česnek a tymián. Smažte, dokud rajčata nezměknou.
  3. Po dochucení solí a pepřem můžete hotový pokrm podávat s čerstvým chlebem nebo rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *