8. 5. 2024
Autor: Dana Novotná
Kuba bez másla a cibule
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte recept na klasickou kubánskou omáčku bez másla a cibule? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept plný chuti a⁢ aromatických bylinek, který vaše chuťové buňky⁢ jistě potěší. Užijte si skvělou chuť karibské kuchyně bez zbytečných tuků!

Suroviny:

  • 1 šálek ječmene
  • 2 a 1/2⁤ šálku vody
  • 1 lžíce oleje
  • sůl ⁣a pepř podle chuti

Postup:

  1. Ječmen propláchněte pod tekoucí vodou a nechte okapat.
  2. V hrnci smíchejte ječmen s vodou a přiveďte k varu.
  3. Snížte teplotu a vařte ječmen ⁤na⁢ mírném ohni asi 45-50 minut nebo dokud voda nesplyne.
  4. Přidejte olej a promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete.
  5. Smažte ještě asi 5 minut dozlatova a je hotovo!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *