11. 12. 2024
Autor: Eva Komárková
Krevety na česneku a olivovém oleji
zdroj: Recepty 24/7

Udělejte si lahodný pokrm krevet na česneku a olivovém oleji doma s naším jednoduchým receptem. Krevety se krátce restují na pánvi s česnekem a olivovým olejem, čímž získají bohatou chuť a aromatickou vůni. Skvělá volba pro milovníky mořských plodů!

Suroviny:

  • 450 g krevet
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Čerstvá petržlenová vňať na ozdobenie

Postup:

  1. Krevety si očistite a odstráňte črevá.
  2. Na panvici si rozehrejte olivový olej a pridajte na jemno nakrájaný česnek.
  3. Znížte plameň a pridajte krevety.
  4. Sotéujte krevety dozlatista a dochuťte soľou a korením.
  5. Po dovarení posypte nasekanou petržlenovou vňaťou a teraz môžete podávať.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *