26. 1. 2024
Autor: Michaela Srncová
Kouskovaná jehněčí masová směs.
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte skvělý recept na kouskovanou jehněčí masovou směs? S naším exkluzivním receptem si můžete vychutnat lahodnou a šťavnatou masovou směs z kvalitního jehněčího masa. Můžete si být jisti, že vás tento recept nadchne svým bohatým a vyváženým chutí. Připravte si kousky jemného a šťavnatého jehněčího masa, které se perfektně spojí s aromatickými bylinkami a kořením, a vytvořte tak jedinečnou kombinaci chutí. Tato jednoduchá a rychlá receptura vám umožní vytvořit skvělé jídlo, které si vychutnáte sami nebo na které si pochutnáte s rodinou a přáteli. Vyzkoušejte tento recept ještě dnes a okusíte neodolatelné kousky jehněčí masové směsi, které si zamilujete.

Suroviny

  • 500 g jehněčího masa
  • 1 cibule, jemně nakrájená
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 1 lžička sušeného kmínu
  • 1 lžička sušeného majoránky
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Jehněčí maso nakrájejte na malé kousky.
  2. Na pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte cibuli a česnek, dokud nezezlátnou.
  3. Přidejte kousky jehněčího masa a smažte je, dokud nezezelenají z každé strany.
  4. Přidejte sušený kmín, sušenou majoránku, sůl a pepř. Dobře promíchejte.
  5. Změňte teplotu na střední a vařte směs přibližně 15 minut, dokud není maso vařené a dochucené.
  6. Hotovou kouskovanou jehněčí masovou směs můžete servírovat s rýží nebo bramborami a salátem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *