15. 7. 2024
Autor: Michaela Srncová
Kořeněný masový ragú s rýží
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné recept na kořeněný masový ragú s rýží, který přinese do vaší kuchyně bohatou chuť a vůni. Tento tradiční italský pokrm je skvělou volbou pro milovníky masových omáček a hustých konzistencí. S námi si můžete snadno připravit dokonalý večeři plnou chutí a vůní, kterou ocení celá rodina. Buďte kuchařem ve své vlastní kuchyni a experimentujte s různými kořeněními, které dodají tomuto ragú jedinečnou chuť a aroma. S naším receptem na kořeněný masový ragú s rýží se stanete skvělým kuchařem!

Suroviny

  • 500g mletého masa (hovězí, vepřové nebo libové)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 červená paprika
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička papriky
  • 400g krájených rajčat
  • 200g rajčatového protlaku
  • 200ml vývaru
  • soľ, peře a olej
  • vařená rýže na podávání

Postup

  1. Na pánvi osmahneme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, papriku a česnek.
  2. Přidáme mleté maso a krátce zprudka osmahneme.
  3. Přidáme kmín, papriku, sůl a pepř a promícháme.
  4. Přilijeme krájená rajčata, rajčatový protlak a vývar. Promícháme a necháme dusit 20-30 minut, dokud omáčka nepřijme požadovanou konzistenci.
  5. Skořípeme ragú s vařenou rýží na talíře a podáváme.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *