7. 3. 2025
Autor: Michaela Srncová
Kořeněný masový ragú jadxíme
zdroj: Recepty 24/7

Nechte se unést vůní a chutí kořeněného masového ragú, které jemně dochutí váš jídelníček. Tento tradiční recept přináší skvělou kombinaci masa, zeleniny a aromatických bylin. Připravte si tento lahodný pokrm a nechte se hýčkat bohatou chutí každé sousta. S receptem na kořeněný masový ragú budete mít vždy vyhráno!

Suroviny

  • 500g mletého masa (hovězí, vepřové nebo kombinace)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička majoránky
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička papriky
  • sůl a pepř podle chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, dokud nezezlátnou.
  2. Přidáme mleté maso a restujeme dozlatova.
  3. Přidáme rajčatový protlak a koření (majoránku, kmín, papriku) a necháme provařit.
  4. Pokud je ragú příliš suché, můžeme přidat trochu vody nebo vývaru.
  5. Nežádoucí tuk slijeme, dochutíme solí a pepřem podle chuti.
  6. Ragú podáváme s vařenými těstovinami nebo bramborem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *