11. 2. 2025
Autor: Michaela Srncová
Kořeněné masové karbanátky z beraního mletí
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné kořeněné masové karbanátky z beraního mletí s křupavou krustou a šťavnatým masem. Tento recept je skvělou volbou pro milovníky tradiční české kuchyně a lahodných pokrmů plných chuti. S námi si snadno připravíte skvělé karbanátky, které si zamilují všichni členové vaší rodiny! Zkuste náš recept ještě dnes.

Suroviny

  • 500g beraního mletého masa
  • 1 cibule, jemně nasekaná
  • 2 stroužky česneku, utřené
  • 1 vejce
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička soli
  • čerstvě mletý černý pepř
  • strouhanka na obalování
  • olej na smažení

Postup

  1. V míse smíchejte mleté maso, cibuli, česnek, vejce, papriku, kmín, mletou hořčici, sůl a pepř. Dobře promíchejte.
  2. Ze směsi vytvarujte malé karbanátky a obalte je ve strouhance.
  3. Na pánvi rozehřejte olej a karbanátky opékejte z obou stran dozlatova.
  4. Po upečení nechte karbanátky trochu odpočinout a servírujte s čerstvou zeleninovou přílohou nebo salátem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *