1. 6. 2024
Autor: Petr Kolář
Korejská kimchi polevka s tofu
zdroj: Recepty 24/7

Zažijte lahodnou chuť Korejské kimchi polevky s tofu doma! Tento recept vám ukáže, jak snadno a rychle připravit tradiční korejskou polevku plnou bohatých chutí kimchi a zdravého tofu. Nechte se unést exotickými příchutěmi tohoto tradičního korejského pokrmu a dostanete se do gastronomického ráje. Naše jednoduché instrukce vám pomohou k úspěšnému výsledku, který potěší jak vaše chuťové pohárky, tak zdraví vašeho těla. Vyzkoušejte tento recept ještě dnes a nechte se okouzlit kouzlem Korejské kuchyně!

Suroviny

  • 500 g kimchi
  • 400 g tofu
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 4 šálky zeleninového vývaru
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička sezamového oleje
  • hrst nasekaného koriandru

Postup

  1. Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené tofu a krátce osmahneme.
  3. Přidáme nasekané kimchi a zalijeme zeleninovým vývarem.
  4. Přidáme sójovou omáčku, cukr a necháme vařit asi 10 minut.
  5. Na závěr vmícháme sezamový olej a podáváme posypané nasekaným koriandrem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *