13. 9. 2024
Autor: Veronika Seidlová
zdroj: Recepty 24/7
Skvělý recept na kokosové lusky na grilu, které si zamilují všichni milovníci exotických chutí. Kokosové lusky jsou grilovány do zlatavého tónu a podávají se s plátky ananasu pro dokonalou harmonii sladkých a slaných chutí. Tento recept je ideální pro letní grilování s přáteli nebo rodinou. Sledujte postup a užijte si jedinečné lahůdky připravené na grilu!
Suroviny
- 400g kokosových lupínků
- 1/2 šálku medu
- 1 lžíce oleje
Postup
- Smíchejte kokosové lupínky s medem a olejem v míse, dokud jsou lupínky dobře obalené.
- Rozpálený gril rozdělte na dvě zóny – jednu přímého ohřevu a jednu nepřímého ohřevu.
- Položte kokosové lupínky na grilovací rošt v jedné vrstvě na zónu nepřímého ohřevu.
- Grilujte kokosové lupínky po dobu přibližně 10-15 minut, občas je otáčejte, dokud nejsou zlatavé.
- Hotové kokosové lupínky vyndejte z grilu a nechte vychladnout před podáváním.