24. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Knedlo, zelo, vepřo vepřo.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš klasický recept na českou specialitu – knedlo, zelo, vepřo vepřo. Držíme se tradičních postupů pro přípravu lahodného pokrmu plného chutí ⁢a vůní. Buďte ⁤svůj ⁢vlastní kuchař a připravte si tento oblíbený pokrm doma!

Suroviny

  • 750g‌ brambor
  • 200g hladké mouky
  • 1 ‍vejce
  • 300g vepřového masa
  • sůl
  • pepř

Postup

  1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a převaříme.
  2. Nastrouháme je a smícháme s moukou, vejcem,⁣ solí a pepřem.
  3. Z této ⁢směsi ​vytvoříme váleček ⁢a z​ něj pak nakrájíme knedlíky.
  4. Vepřové maso nakrájíme na kostky a⁣ osolíme, opepříme.
  5. Na⁢ pánvi zpříjemníme maso ⁤dozlatova a podáváme‍ s uvařenými knedlíky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *