18. 11. 2024
Autor: Dana Novotná
Knedlo, zelo, vepřo, brambory
zdroj: Recepty 24/7

Tradiční ‍český recept na Knedlo, zelo, vepřo, brambory s‍ výtečnými příchutěmi. ⁣Naučte se,​ jak‍ připravit lahodnou a sýtou večeři s ​chutí‍ domova. Sledujte⁢ náš⁣ krok ‌za krokem recept⁣ a užijte si jedinečnou ⁤kombinaci těchto klasických ingrediencí.

Suroviny:

  • 500g brambor
  • 300g⁤ mouky
  • 300g⁣ vepřového ⁢masa
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Oloupeme brambory ⁢a uvaříme je v ⁤osolené vodě.
  2. Poté⁤ je ⁣rozmělníme na kaši.
  3. Postupně přidáváme mouku a hněteme těsto.
  4. Těsto rozdělíme na menší kousky a vytvarujeme‌ knedlíky.
  5. V hrnci uvaříme ⁢knedlíky ve vroucí osolené vodě.
  6. Na pánvi osmažíme na kostky⁣ nakrájené vepřové ⁤maso se solí a⁢ pepřem.
  7. Knedlíky podáváme s restovaným vepřovým masem​ a bramborovou kaší.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *