7. 2. 2025
Autor: Roman Žák
Klasický uzený lýko s hořčicí
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte klasický recept na uzené lýko s hořčicí, který vás okouzlí svou jednoduchostí a chutí. Pořádně uzené maso s jemně ostrou hořčicí je skvělou kombinací pro milovníky tradičních českých pokrmů. S tímto receptem si jednoduše připravíte lahodné oběd nebo večeři pro celou rodinu. Buďte si jisti, že vás tento pokrm zaručeně zahřeje a zasytí!

Suroviny

  • 500g uzeného lýka
  • hořčice

Postup

  1. Lýko dejte vařit do hrnce s vroucí vodou a vařte ho asi 45 minut.
  2. Po uvaření lýka ho nechte vychladnout.
  3. Natřete lýko hořčicí podle chuti.
  4. Můžete servírovat jako chutnou pochoutku k obloze nebo jinému jídlu.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *